TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Soundvenues endagsfestival Input i Pumpehuset
28. september 2019
Pris:
Pumpehuset
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Kulturen er i konstant forandring og bliver hele tiden udfordret af nye stemmer, og det er netop de vigtigste nye kunstnere og tendenser, man kunne opleve, når Soundvenue indtog Pumpehuset med endagsfestivalen INPUT.

Med en stribe koncerter, live-podcasts, interview, overraskelser og talks med danske musikere, skuespillere, forfattere, instruktører og brancheeksperter var gratisarrangementet et overflødighedshorn af inspiration.

Musikprogrammet indeholdt alt fra Selma Judith alene med sin harpe og et intimt set fra Liss, over Høker, Zaar, Elias Boussnina og Fraads til Ganger på randen til det store gennembrud og en overrumplende surprise-optræden fra Jada (se en video af ‘Lonely’).

Muf10 hjalp med at trykke specialt merchandise på folks medbragte tøj, men lyskunstnerne Jakob Kvist og Camilla Brix Andersen leverede spektakulære, der forvandlede Pumpehuset.

På talk-scenerne diskuterede vi blandt andet queer-repræsentation i danske tv-serier, komik i en krænkelsestid og sexisme i musikbranchen, mens Fenar Ahmed viste eksklusive klips fra sin film ‘Valhalla’ før premieren.

Endagsfestivalen fulgte op på den stribe af INPUT-talks, vi arrangerede i efteråret 2018 i et lokale på Istedgade på Vesterbro i København. Dengang kiggede Kesi, Suspekt, Alex Høgh Andersen, Roland Møller, Fraads og ANYA blandt andre forbi.

(Foto: Sebastian Apel for Soundvenue)

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS