TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere
Forpremiere på årets mest forrygende romantiske komedie, ‘Venuseffekten’ – med besøg fra holdet bag
24. oktober 2021
Pris:
100 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Anna Emma Haudal fik et massivt gennembrud med ‘Doggystyle’, og derfor var forventningerne tårnhøje forud for hendes første spillefilm.

Men bare rolig: Den er alt, hvad man kunne håbe på, og mere til: Ligesom ‘Doggystyle’ er ‘Venuseffekten’ både virkelig sjov, oprigtigt romantisk, spækket med stærke ungdomsfølelser, fuld af varm sommerstemning og forankret i et fintfølende møde mellem land og by.

Til vores forpremiere var der efter filmvisningen besøg fra instruktøren og de to hovedrolleskuespillere: Kometen Johanne Milland og suveræne Josephine Park fra netop ‘Doggystyle’.

I ‘Venuseffekten’ spiller Milland den nogle-og-20-årige Liv, der arbejder på familiens gartnergård i provinsen og er trygt forankret i lokalmiljøet med forsamlingshusfester og en jævnaldrende fyr som kæreste.

Hendes verden åbner sig dog på uforudset vis, da hun møder den impulsive og kaotiske Andrea (Josephine Park), der – iført kussekostume – går i stå i sin bil uden for gartneriet. Det første flirtende møde bliver starten på en sprudlende og følsom fortælling, der også sætter Livs forældre, spillet af Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl, underholdende i scene.

Det er ikke nemt at dreje vellykkede romantiske komedier på dansk grund, men ‘Venuseffekten’ gør det på den allermest fornemme vis.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS