TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere: ’Bastarden’ – med besøg fra Amanda Collin og Simon Bennebjerg
26. september 2023
Pris:
125 kr.
Grand Teatret
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

‘Bastarden’ har allerede begejstret ved premiererne på den seneste måneds største internationale festivaler og er også blevet udnævnt som dansk Oscar-kandidat. Så der var spænding i salen til vores forpremiere på Nikolaj Arcels storslåede drama.

Inden visningen gæstede skuespillerne Amanda Collin og Simon Bennebjerg salen i Grand og fortalte om det krævende arbejde med filmen samt om at arbejde sammen med en af dansk films største stjerner, Mads Mikkelsen.

Collin, der slog igennem i ’En frygtelig kvinde’, er igen stærkt overbevisende som husholdersken Ann Barbara, der hjælper Mads Mikkelsens Ludvig Kahlen med sin umulige mission om at tæmme den jyske hede.

Simon Bennebjerg får et foruroligende gennembrud som lensgreven De Schinkel, der gør alt for at spolere Kahlens ambitioner, og som udviser en modbydelighed, der kan måle sig med King Joffrey fra ’Game of Thrones’.

Med filmen vender ’Kongekabale’-instruktør Nikolaj Arcel hjem fra Hollywood til Danmark, hvor han sidst imponerede med den Oscar-nominerede ’En kongelig affære’ i 2012.

Nu har han bedrevet endnu en umanerligt flot, gribende og sine steder brutal dansk western, der emmer af både ’There Will Be Blood’ og ’The Revenant’.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS