TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Oplev ’Bastarden’ ved første visning i landet – mød Amanda Collin og Simon Bennebjerg
26. september kl. 21.15
Pris:
125 kr.
Grand Teatret
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

‘Bastarden’ har allerede begejstret ved premiererne på den seneste måneds største internationale festivaler, og den står som en indlysende stærk dansk Oscar-kandidat. Så vi glæder os til vores forpremiere på Nikolaj Arcels storslåede drama. Visningen præsenteres i samarbejde med Call me.

Mens Mads Mikkelsen er i udlandet, gæster skuespillerne Amanda Collin og Simon Bennebjerg forpremieren og fortæller om det krævende arbejde med filmen.

Se traileren på Youtube HER.

Collin, der slog igennem i ’En frygtelig kvinde’, er igen stærkt overbevisende som husholdersken Ann Barbara, der hjælper Mads Mikkelsens Ludvig Kahlen med sin umulige mission om at tæmme den jyske hede.

Simon Bennebjerg får et foruroligende gennembrud som lensgreven De Schinkel, der gør alt for at spolere Kahlens ambitioner, og som udviser en modbydelighed, der kan måle sig med King Joffrey fra ’Game of Thrones’.

Med filmen vender ’Kongekabale’-instruktør Nikolaj Arcel hjem fra Hollywood til Danmark, hvor han sidst imponerede med den Oscar-nominerede ’En kongelig affære’ i 2012.

Nu har han bedrevet endnu en umanerligt flot, gribende og sine steder brutal dansk western, der emmer af både ’There Will Be Blood’ og ’The Revenant’.

OBS: Der vil blive taget billeder og optaget video til forpremieren, som kan blive brugt i markedsføringsøjemed af Soundvenue, Call me og Grand Teatret.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS