TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere: ‘Love Lies Bleeding’
7. maj 2024
Pris:
100 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Vi har for længst vænnet os til, at Kristen Stewart er meget andet end ’Twilight’, men det var alligevel svært at forberede sig på den blodige og hæsblæsende hævnromance, der ventede i den hypede ’Love Lies Bleeding’.

Stewart har simpelthen karrierens hidtil bedste rolle i Rose Glass’ ustyrlige thriller, som vi viste ved den første danske visning i Empire Bio.

Hun spiller Lou, der bestyrer et træningscenter i en lille amerikansk white trash-flække, hvor hun falder pladask for den aspirerende bodybuilder Jackie, som lige er ankommet til byen.

Forholdet sætter gang i en lavine af voldelige begivenheder, der blandt andet roterer omkring Lous klamme forbryderboss af en far (en virkelig gusten Ed Harris) og Lous søsters voldelige mand, spillet af en lige så ubehagelig Dave Franco.

Meget mere skal man næsten ikke vide – ud over at der venter en ekstremt nervepirrende, højst makaber og pulpy fortælling, der undervejs finder sprækker af ægte kærlighed i de usleste omgivelser.

Bag filmen står stortalentet Rose Glass, der debuterede med den lige så foruroligende gyser ’Saint Maud’. Med ’Love Lies Bleeding’ viser hun, at hun er en af filmhimlens største nye instruktørstjerner.

Empire Magazines anmelder har meget præcist kaldt filmen ’Thelma & Louise’ på steroider.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS