TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Himmelstormerne i Zar Paulo fejrede milepæl i Rundetaarn
13. oktober 2022
Pris:
75 kr. (UDSOLGT)
Bibliotekssalen, Rundetaarn
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Vi har allerede kåret ‘Klap for fædrelandet’ som den bedste sang i 2022’s første seks måneder, så man kan vist godt konkludere, at vi har glædet os til mere musik fra Zar Paulo. Derfor er vi også glade forat kunne fortælle, at vi fejrer udgivelsen af den første halvdel af bandets debutalbum, ‘Elendig software del 1’, dagen før det frigives.

Det sker torsdag den 13. oktober, hvor de fem aarhusianere stiller op til q&a i Rundetaarns smukke Bibliotekssal, hvor de efterfølgende vil spille numrene fra udgivelsen live for det heldige publikum. 

Billetterne koster 75 kr. og kan købes igennem Soundvenue på Billetto.

Aftenen præsenteres i samarbejde med PIFT og Jack Daniel’s, så der vil også være en gratis velkomstdrink til at starte aftenen ud på.

Zar Paulo havde allerede vist lovende takter, inden de ramte os med en lige højre i 2020: Singlen ‘Stop Believing’ løftede gruppens poprock til nye højder og osede af potentiale.

Men så blev der stille. I to år faktisk. Indtil de overgik sig selv med den satiriske løssluppenhed på ‘Klap for fædrelandet’.

Fuldt fortjent har de efterfølgende haft en opvarmningstjans på The Minds of 99’s arenaturné, mens de i sidste uge optrådte og var nominerede til P3 Guld.

Nu kan du så komme endnu tættere på Zar Paulo, når de tager næste skridt i deres imponerende fremfærd.

Tilmeld dig Facebook-eventet HER.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS