TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere: ’Underverden II’ – mød Fenar Ahmad
3. april 2023
Pris:
100 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

’Underverden’ landede som en skelsættende dansk actionthriller i 2017, og nu seks år senere er instruktør Fenar Ahmad klar med den ventede opfølger.

En toer, der er mindst lige så højspændt, slagkraftig og følelsesfuld som etteren.

Ved vores forpremiere var Fenar Ahmad og det nye stortalent Soheil Bavi på scenen efter den allerførste visning af 'Underverden II' i Danmark, hvor de fortalte om at gå ind i filmens mørke, som henholdsvis instruktør og skurk.⁠

I ’Underverden II’ møder vi Dar Salims Zaid, der har siddet syv år i fængsel efter begivenhederne i den første film. Han har aldrig mødt sin søn, så han accepterer tilbuddet, da en PET-agent tilbyder ham en øjeblikkelig frifindelse, hvis han infiltrerer den iskolde københavnske gangster Muhdirs bande og sender oplysninger tilbage.

Det er starten på en intens undercover-fortælling, der stilistisk læner sig op ad Denis Villeneuves ’Sicario’, men samtidig kommer med sin egen nerve og hjerte, ikke mindst i det dristige fokus på bandemiljøets rekruttering af unge drenge.

De nye navne Soheil Bavi og Abud Mustafa spiller bandelederne Muhdir og Jimmy, mens også Noah Carter og rapperen Baloosh filmdebuterer i biroller.

(Foto: Dejan Obretkovic/Soundvenue)

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS