TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere: Se ‘Don’t Worry Darling’
14. september 2022
Pris:
UDSOLGT
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Lad os få det af vejen med det samme:

’Don’t Worry Darling’ er filmen, hvor Harry Styles og instruktør/ skuespiller Olivia Wilde udviklede et forhold under optagelserne, og ja, det er filmen, der viser popstjernen uden en trevl på kroppen i dampende sexscener.

Men Olivia Wildes psykologiske thriller er i allerhøjeste grad mere end det. Det er en af årets mest ventede filmoplevelser, som Soundvenue havde forpremiere på usædvanligt kort tid efter verdenspremieren på Venedig Film Festival.

Se traileren på Youtube.

Skuespilstjernen Olivia Wilde fik en sjældent overbevisende debut som instruktør med den sjove og filmisk ambitiøse coming of age-perle ’Booksmart’, og med hendes anden film er forventningerne skudt helt i vejret.

I ’Don’t Worry Darling’ spiller Harry Styles og supertalentet Florence Pugh ægteparret Jack og Alice, der er udvalgt til at bo i det lille samfund Victory sammen med de andre familier, hvis mænd arbejder på det tophemmelige Victory Project.

I Victory er livet perfekt og alt skræddersyet til at opfylde beboernes behov. Men da facaden sprækker så småt, begynder Alice at stille spørgsmålstegn ved Victorys hemmeligheder. Det bliver startskuddet på en intens og overraskende fortælling.

(Foto: Dejan Obretkovic/Soundvenue)

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS