TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere
Forpremiere: Christian Tafdrups ’Speak No Evil’
7. marts 2022
Pris:
100 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Soundvenue inviterede til forpremiere i Empire Bio på filmen, der netop havde gået sin sejrsgang med verdenspremieren på den prestigefulde Sundance-festival. Her kunne toneangivende amerikanske medier ikke få armene ned.

»Der er nogle horrorfilm, der ryster dig i kernen, som får dig til at skrige og dække øjnene til, mens dit hjerte banker ud af brystet, indtil du føler dig svimmel og let kvalm. Og der er nogle, som synker dybt ned i dine knogler og bliver der, rokker ved din psyke og farver næsten alle efterfølgende begivenheder med en overvældende følelse af rædsel«, skrev Indiewire i deres anmeldelse til sjælden topkarakter og fortsatte:

»’Speak No Evil’ (…) er begge dele, et mesterligt værk af sadistisk og omhyggeligt udpenslet social horror, som sidder hos dig længe«.

Danmark har med andre ord fået sin første film, der tåler at blive nævnt i samme åndedrag som nyklassikerne ’Get Out’, ’Hereditary’ og ’Midsommar’.

I Tafdrups første film siden hans omdiskuterede ’En frygtelig kvinde’ følger vi et dansk par og deres datter, der på en sommerferie i Toscana møder et hollandsk par med en jævnaldrende dreng. Da danskerne kommer hjem, modtager de en invitation til at besøge hollænderne i deres hus over en weekend, og de tager imod tilbuddet, for som deres vennepar udtrykker det: Hvad er det værste, der kan ske?

Det fik man at se, høre og mærke ved forpremieren – præsenteret i samarbejde med Royal Økologisk – hvor Christian Tafdrup svarede på spørgsmål fra vores filmredaktør Jacob Ludvigsen og publikum efter filmen.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS