TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere
Forpremiere: Kristen Stewart som Princess Diana i Oscar-kandidaten ’Spencer’
7. december 2021
Pris:
100 kr.
Grand Teatret
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Med rollen som Lady Diana i ‘Spencer’ træder Kristen Stewart endegyldigt ud af ‘Twilight’-skyggen: Hun er nemlig favorit til at vinde en Oscar for sin uovertrufne rolle i filmen ‘Spencer’ som den britiske prinsesse, der døde på tragisk vis i Paris i 1997.

Men det er langt fra den eneste grund til, at ‘Spencer’ er en af vinterens mest imødesete film. Pablo Larraíns fortælling er nemlig en knusende original anti-biopic, der frem for at fortælle om hele sin hovedpersons liv fra fødsel til død zoomer ind på de tre afgørende juledage op til, at Diana besluttede, at hun ville skilles fra Prins Charles.

Det usædvanlige perspektiv, Stewarts spil og den brillante stil fra instruktøren bag ‘Jackie’ har gjort ‘Spencer’ til en af årets absolutte anmelderdarlings – overraskende, rystende og dybt rørende.

I The Guardian gav Xan Brooks fem stjerner og kaldte filmen »ekstraordinær«, mens Alison Willmore skrev i Vulture, at »’Spencer’ er så præcis og intrikat som et luksusur, hvor alle stykkerne passer perfekt sammen, uanset hvor små de er«.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS