TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere
Snigpremiere: Første danske visning på Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags ’Elsker dig for tiden’
29. november 2022
Pris:
110 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag fik et eftertrykkeligt gennembrud med serien ’29’, som de både skrev, instruerede og spillede hovedrollerne i.

Og forventningerne er kolossale, nu hvor de er klar med deres første film, ’Elsker dig for tiden’. Forventninger der blev indløst, da Soundvenue – i samarbejde med Norhlund – inviterede til den første visning i landet, hvor man også kunne møde duoen selv, når Rudbæk og Zuschlag stillede op til spørgsmål (med mere!) efter filmen.

Er der nogen retfærdighed til, bliver ’Elsker dig for tiden’ det største danske romcom-hit siden ‘Den eneste ene’. Filmen lægger sig perfekt i slipstrømmen fra ’29’-universet med sin sjove, intelligente og vedkommende historie om ung kærlighed. Samtidig er det en selvstændig original film, der gør op med de klicheer, vi kender fra genren.

Normalt slutter de romantiske komedier nemlig i et hedt forelsket kys, men i ’Elsker dig for tiden’ følger vi ikke mindst hovedpersonerne Anna og Thomas efter den første intense forelskelse – hvor de flytter sammen i hus og skal få parforholdet til at fungere.

Julie Rudbæk spiller Anna, mens det nye navn Kasper Dalgaard er Thomas, og Jesper Zuschlag har en stor rolle som vennen Nikolaj. Omkring dem ses nye favoritter som Sofie Jo Kaufmanas, Olivia Joof og Magnus Haugaard.

Efter filmen og interviewet på scenen var der gratis espresso martinier fra Nohrlund i foyeren, hvor Julie & Jesper også blev hængende til en sludder.

(Foto: Dejan Obretkovic for Soundvenue)

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS