TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Crossover
Crossover: Chinah x Det Kgl. Kapel
25. oktober 2021
Pris:
Udsolgt
Operaen
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Man kunne høre hende. Men det var ikke alle, der med det samme kunne se Chinah-sanger Fine Glindvad.

Hun startede nemlig med at synge oppe fra anden sal i Operaen og bevægede sig først i slutningen af nummeret ned på scenen i foyeren.

Inden da havde musikere fra Det Kongelige Kapel spillet musik af Debussy for et opmærksomt publikum, men efter 20 minutters tid smeltede de tre medlemmer af Chinah og de klassiske musikere sammen.

Guitar, tangenter og vokal i samspil med harpe, bratsch, cello og fløjte.

Den alternative poptrio Chinah var andet navn på programmet i koncertrækken Crossover, hvor Soundvenue og Det Kongelige Teater sammen præsenterer fire unikke shows i foyeren på Operaen i løbet af efteråret og foråret 2022.

Til hver koncert bliver en rytmisk kunstner sat sammen med musikere fra Det Kongelige Kapel for sammen med komponisten Christian Balvig at genfortolke sange fra bagkataloget, og mandag aften i Operaen leverede holdet på scenen en helt igennem dragende, magisk og lidt mystisk koncert.

»Det har været vigtigt for os at tale meget sammen med det klassiske setup. Vi vil ikke bare komme ind med vores musik og overdøve det hele«, fortalte Chinahs Simon Andersson i et interview op til Crossover-koncerten, hvilket også stod klart på aftenen. Der var tale om en komplet symbiose – ikke to forskellige verdener, der mødtes i et forceret kram.

Vi var selvfølgelig med hele dagen, og nedenfor kan du se billeder fra lydprøver, backstage og showtime.

Næste Crossover-koncert er 7. februar med en endnu hemmelig kunstner.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS