TALKS / KONCERTER / FILMVISNINGER
TIDLIGERE EVENT
Forpremiere
Forpremiere: ’Challengers’ med Zendaya
22. april 2024
Pris:
110 kr.
Empire Bio
SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS

Tennisfilm og seriøst hot trekantsdrama er to mærkater, vi aldrig havde troet, vi ville sætte på samme film.

Men det er lige netop, hvad Luca Guadagninos ’Challengers’ er: En sexet og exceptionelt underholdende film, hvor Zendaya rider videre på ’Dune’-bølgen og viser, hvorfor hun er sin generations måske største stjerne. Og som vi præsenterede ved den første visning i Danmark i Empire Bio i samarbejde med Warner og Call me.

Luca Guadagnino er manden bag ’Call Me By Your Name’, og selvom der er langt fra den syditalienske ferieforelskelse til de amerikanske tennisbaner i ‘Challengers’, deler de to film hans udsøgte fornemmelse for hede relationer og dybe besættelser.

Zendaya spiller den spirende tennissuperstjerne Tashi, hvis karriere sænkes i grus af en grusom skade. Nu træner hun i stedet mesterspilleren Art Donaldson (Mike Faist), som hun efter en nedtursperiode sender til en lille turnering, så han kan tanke selvtillid.

Her står han pludselig over for sin bedste ungdomsven – og Tashis tidligere kæreste! – og filmen klipper susende mellem deres hæsblæsende opgør og deres fælles forhistorie, tilsat Trent Reznor og Atticus Ross’ fabelagtigt pumpende score.

’Challengers’ er en skamløs film, der simpelthen ikke kan lade være med at underholde, så man begejstret må klappe i sine små hænder helt frem til sidste erotisk ladede smash.

SE FLERE SOUNDVENUE LIVE-EVENTS